Sponsors

School maken we niet alleen, maar samen met talrijke helpende handen!

Korte voorstelling ouderraad

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste, gepassioneerde ouders die bruggen willen slaan tussen alle minnepoortjesouders, directie en de school. De vereniging organiseert op regelmatige basis een activiteit om ouders beter bij het schoolgebeuren te betrekken, om samen met de kinderen leuke dingen te doen en natuurlijk ook activiteiten om de school financieel te steunen. Zo organiseren we een restaurantdag, kerstmarkt, koffieklets aan de schoolpoort, schoolfeest,... en nog zoveel meer . 

De financiële opbrengst die de organisatie van activiteiten met zich meebrengt, maakt het de ouderraad mogelijk om de school extra middelen ter beschikking te stellen. 
Los van de financiële opbrengst stimuleren de activiteiten van de ouderraad ook het sociale amusement in Assent. Bij zowat elke activiteit zijn niet alleen de ouders en familieleden van de kinderen van 't Minnepoortje aanwezig, maar ook heel wat inwoners van Assent die de school een warm hart toedragen. 


Sponsoring

Talrijke sponsors zetten zich jaarlijks in ten voordele van de schoolwerking van 't Minnepoortje. We bieden drie sponsorformules aan. Uiteraad zijn om het even welke andere vorm van sponsoring bespreekbaar, eventueel werken we samen een sponsorpakket uit op maat, volledig volgens uw wensen. 
Heeft u interesse? Alle informatie vindt u in deze sponsorbrochure